Predstavnici Privredne komore Crne Gore i NVO „35mm“ potpisali su Memorandum o saradnji, čime je proširena mreža „Građanski institut“ koja je nastala u okviru projekta „Marginalizovani od strane sistema: Ne više“, koji je finansirala Evropska unija posredstvom Delegacije Evropske unije u Crnoj Gori.

Memorandumom je definisana saradnja između Privredne komore i NVO „35mm“ koja će omogućiti građanima i građankama da traže efikasno zadovoljenje i ispunjenje prava koja im pripadaju a u komunikaciji posredstvom mreže „Građanski institut“.

mos-privredna-komora

„Građanski institut“ obezbjeđuje direktne informacije, pravnu i ostale vidove pomoći građanima i građankama koji se obrate na neki od sljedećih načina: putem društvenih mreža Facebook i Twitter, e-mail-a gradjanskiinstitut@gmail.com, telefona 020/513-687 ili mobilne aplikacije „Građanski institut“ koja je dostupna na Google play store-u.

Podsjećamo da su članice mreže „Građanski institut“: Klinički centar Crne Gore, Uprava za inspekcijske poslove, Sindikat medija Crne Gore, Udruženje „Roditelji“, NVO „Krug života“, Centar za zaštitu potrošača, Unija slobodnih sindikata Crne Gore, CAZAS, Fondacija Ruka prijateljstva, NVO „Naša akcija“ i NVO „Bolji život“.

Za sve dodatne informacije budite slobodni da nam se obratite.

Srdačan pozdrav,

Kristina Ćetković
Koordinatorka medijskog programa
35mmproduction@gmail.com
+382 67 788 118